Първоначално разследване показва, че са използвани британски ракети Сторм ШадоусМост, свързващ

...
Първоначално разследване показва, че са използвани британски ракети Сторм ШадоусМост, свързващ
Коментари Харесай

Русия съобщи за украински удар по Чонгарския мост

Първоначално следствие демонстрира, че са използвани британски ракети " Сторм Шадоус "

Мост, свързващ анексирания Крим с окупираната от съветските сили част от Херсонска област в Украйна, е претърпял вреди при украински удар, оповестиха локалните съветски управляващи, представени от Франс прес.

" През нощта бе нанесен удар по Чонгарския мост. Няма жертви ", сподели губернаторът на Крим Сергей Аксьонов. Той добави, че сега се прави оценка на вредите.

Ръководителят на назначените от Москва окупационни управляващи в Херсонска област Владимир Салдо заяви, че силите на Киев са " бомбардирали цивилна инфраструктура: мостове на административната граница сред Херсонска област и Крим, покрай Чонгар ". Той разгласява фотоси, на които се вижда кратер в пътната настилка на моста. По думите му първичното следствие демонстрира, че украинците са употребявали английски ракети " Сторм Шадоус ", осведоми Българска телеграфна агенция.

Украинските сили от началото на юни правят нахлуване по няколко посоки, включително в Южна Украйна. Кримският полуостров служи като логистична база на съветските сили в Южна Украйна и постоянно става цел на украински офанзиви.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР